Het verhaal

van vuur en rook...

Van rokerij tot catering


Is er iets leuker dan in je eigen omgeving of vertrouwde event locatie een volledig tot in de puntjes verzorgd feest te organiseren?

Wij kunnen de catering verzorgen, maar ook alle randanimatie zoals springkastelen, decoratie, DJ's, etc...


De door ons ontwikkelde formules staan ons toe groepen van 20 tot 500 man van catering te voorzien.


We werken graag op maat, zo zijn we zeker dat we de opdracht naadloos laten aansluiten bij je wensen.


Hoe het begon...


Reeds jaren droomde onze pitmaster ervan zijn eigen culinair verhaal te kunnen schrijven.


Gefascineerd door het spel van smaken en texturen, gevoed door alle ervaringen als horecamedewerker uit zijn jeugd en de roep van het creatieve hebben in 2020 geleid tot het opstarten van onze artisanale rokerij.


Op 1 februari 2020 legden we onze eerste zalm in de rookoven. Ondertussen hebben we de meest onmogelijke dingen gerookt: Zout, chili's, choco, whisky...


Het is onze ambitie om elke dag te blijven experimenteren en vernieuwen...



KOUDE KEUKEN

PITMASTER

HILDE HAUBEN

TONY DE WILDE